Услуги

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ
Фото студио Galaxy предлага избор от готови пакети и индивидуални възможности за отразяване на вашето сватбено тържество. Заснемането на сватбения ден започва с подготовката на булката и завършва с последния ритуал – разрязване на сватбената торта. При желание може да се осигури втори фотограф, който да заснеме всички събития от друга гледна точка. Готови сме да приемем всякакви индивидуални предложения и идеи за един от най-прекрасните моменти в живота ви.

Примерен пакет

Пълният пакет вкючва заснемане на : Младоженец – Кръстници – Булка – Граждански ритуал – Студио – Църковен ритуал – Разходка – Ресторант. Получавате Сватбен Фотоалбум по ваш избор включващ :      120 бр. снимки 10/15 см, 1 снимка 20/30 см в рамка и DVD с всички файлове.
Възможни са корекции от Примерния пакет  като отпадане на някой от моментите :  Студио, Граждански ритуал или други – според желанията на младоженците. Корекция  броя на снимките в Сватбения Фотоалбум или  варианти с черно-бяла фотография.

Фотокнигата е специално предложение. През последните години тя стана популярна под влияние на западната култура. Изработва се с луксозни корици и  страници с фото-качество, като  стилът и колажите  се оформят индивидуално. Размерът и броя на страниците могат да се променят според индивидуалните желания. Стандартни размери – 20х20см.;  20х30см.;  30х30см.;  30х40см.

Годежна фотосесия
Годежната фотосесия дава възможност да усетите тръпката на предстоящата сватба. Снимките се осъществяват в студио или на открито място сред природата. Така вие ще се слеете с работата на фотографа и ще се радвате на прекрасни снимки.

Сватбена фотосесия
Сватбената фотосесия се реализира в ден различен от Сватбения. Нейната художествена стойност е притегателна за младоженци, които искат да обогатят и разчупят стандартния сватбен ден. Тя се практикува на Запад,  където търпи  своето развитие. В този ден вие отново обличате сватбените  дрехи и се впускате в незабравимо приключение. Вече не мислите за гости и не бързате за никъде. Бягате сред полето или се къпете в морето без да мислите за петното върху роклята или  прическата. Това е  вашия ден, насладете му се  напълно!

ДЕТСКА И СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ
детски и семейни празници
рожденни дни
кръщенета
училищни тържества
абитуриентски и абсолвентски баловe

РЕКЛАМНА И БИЗНЕС ФОТОГРАФИЯ
презентации
семинари и конференции
откриване на нови бизнес сгради и търговски обекти
менюта
интериор
екстериор
каталожно снимане и продуктова фотография
въздушна фотография

МОДНА, АРТИСТИЧНА И СТУДИЙНА ФОТОГРАФИЯ
фотозаснемане на модели и артисти
изработка на букове за презентации на манекени